Αρχική » Ανακοινώσεις » Εγγραφές μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία για το Σχολικό Έτος 2023-2024

Εγγραφές μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία για το Σχολικό Έτος 2023-2024

Oι αιτήσεις εγγραφών στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν από 01 έως 20 Μαρτίου 2023.

Για την εγγραφή μαθητών/τριών, που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως και 31-12-2017, στην Α΄ τάξη, σας γνωρίζουμε ότι εκτός από την σχετική αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

α. Δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από το σχολείο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ, μετά από υπεύθυνη δήλωση των γονέων του μαθητή.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται  η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

ε. Πιστοποιητικό φοίτησης νηπιαγωγείου. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού Φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης», η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2023-2024, μπορούν επίσης να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης – δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους, χωρίς προϋποθέσεις. Ας σημειωθεί ότι το σχολείο μας λειτουργεί με το αναβαθμισμένο πρόγραμμα Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο ολοκληρώνεται στις 17:30.

Οι μαθητές εγγράφονται αποκλειστικά και μόνο στα όρια της σχολικής τους περιφέρειας. Η σχολική περιφέρεια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας ορίζεται ως: Το τμήμα που περικλείεται από τη συμβολή της οδού Καρυωτάκη με την οδό Ελ. Βενιζέλου, την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το Κολυμβητήριο. Νοητή γραμμή Κολυμβητήριο – Σήραγγα. Από έξοδο Σήραγγας νοητή γραμμή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κρίτωνος, την οδό Κρίτωνος μέχρι τη συμβολή της με τη συμβολή των οδών Ανακτορίου και Βλαχοπούλου. Από τη συμβολή των οδών Κρίτωνος, Ανακτορίου και Βλαχοπούλου, την οδό Βλαχοπούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου. Από τη συμβολή της οδού Βλαχοπούλου με την οδό Επτανήσου μέχρι τη συμβολή της οδού Επτανήσου με την οδό Νικοπόλεως. Από τη συμβολή της οδού Επτανήσου με την οδό Νικοπόλεως μέχρι τη συμβολή της οδού Νικοπόλεως με την πάροδο Προφήτη Ηλία. Από τη συμβολή της οδού Νικοπόλεως με την πάροδο Προφήτη Ηλία μέχρι τη συμβολή της παρόδου Προφήτη Ηλία με την οδό Προφήτη Ηλία. Από τη συμβολή της παρόδου Προφήτη Ηλία με την οδό Προφήτη Ηλία μέχρι τη συμβολή της οδού Προφήτη Ηλία με την οδό Αγ. Παρασκευής. Από τη συμβολή της οδού Προφήτη Ηλία με την οδό Αγ. Παρασκευής μέχρι τη συμβολή της οδού Αγ. Παρασκευής με την οδό Πολυτεχνείου. Από τη συμβολή της οδού Αγ. Παρασκευής με την οδό Πολυτεχνείου μέχρι τη συμβολή της οδού Πολυτεχνείου με την οδό Καρυωτάκη. Από τη συμβολή της οδού Πολυτεχνείου με την οδό Καρυωτάκη μέχρι τη συμβολή της οδού Καρυωτάκη με την οδό Ελ. Βενιζέλου.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

  • 432